Meer meisjes en vrouwen in de bokssport !

Meer meisjes en vrouwen in de bokssport !

Boxswitch.be is een inspirerende website die als doel heeft om meer vrouwen te betrekken bij de bokssport in België.
Deze website fungeert als een platform dat vrouwen aanmoedigt en ondersteunt om deel te nemen aan deze uitdagende en empowerende sport.

Een van de belangrijkste aspecten van de website is het bevorderen van een inclusieve en ondersteunende gemeenschap. Boxswitch.be organiseert regelmatig evenementen en workshops exclusief voor vrouwen. Dit biedt een veilige en gezellige omgeving waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en elkaar kunnen motiveren.

Naast de gemeenschapsaspecten moedigt boxswitch.be vrouwen ook aan om deel te nemen aan bokswedstrijden en -evenementen. Ze bieden informatie over aankomende wedstrijden en helpen vrouwen bij het vinden van geschikte trainingsfaciliteiten en coaches om hen te begeleiden in hun wedstrijdvoorbereiding.
De missie van boxswitch.be is om de stereotypen rondom boksen en vrouwen te doorbreken en vrouwen aan te moedigen hun kracht en zelfvertrouwen te ontdekken door middel van deze opwindende sport. Ze willen een omgeving creëren waarin vrouwen kunnen groeien, uitdagingen kunnen aangaan en zichzelf kunnen overtreffen.

Dus, als je een vrouw bent die geïnteresseerd is in boksen of als je gewoon meer wilt weten over deze sport, is boxswitch.be de ideale plek voor jou. Deze website zal je inspireren, informeren en ondersteunen op je reis naar de boksring, waar je jezelf kunt uitdagen, je grenzen kunt verleggen en de kracht van boksen kunt ervaren.

De onderdelen van Boxswitch:

  • Start2Coach - Ladies only
  • Box-Infusion
  • Box-Snack
  • Ms-Boxing
  • Gender Inclusief besturen