Samenwerking VBL en Sportwerk Martial Arts

Beste boksliefhebbers,

De Vlaamse Boks Liga (VBL) is altijd op zoek naar wegen om de werking te professionaliseren en de clubs beter te ondersteunen. Daarom zijn we nu een samenwerking aangegaan met Sportwerk Martial Arts.

Sportwerk Martial Arts wil mensen aan de slag helpen die in het bezit zijn van een bachelor of master diploma Lichamelijke Opvoeding of een VTS-diploma op zak hebben in om het even welke gevechtsport, boksen inbegrepen.

We zijn ervan overtuigd dat via deze samenwerking het diploma van de VBL nog meer waarde krijgt en zo de trainers een grotere return kan opleveren.  Sportwerk Martial Arts engageert zich om enkel gediplomeerde trainers aan te duiden voor sportopdrachten die verband houden met boksen. Bovendien voorziet Sportwerk Martial Arts ook verschillende vormen van ondersteuning voor trainers die actief zijn binnen een sportclub. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door tussenkomst in de kosten via bepaalde formules die verbonden zijn aan de tewerkstelling van een gediplomeerde trainer in clubverband.

Gepassioneerde boksliefhebbers krijgen zo de mogelijkheid om van hun passie hun beroep te maken. Gediplomeerde, kwaliteitsvolle medewerkers zijn nu eenmaal onze doelgroep. Zij geven de bokssport het voorbeeldige imago waar wij zo naar streven.

Interesse? Vul dan meteen het document “persoonlijke gegevens” (zie bijlage) volledig in en stuur het samen met een kopie van je diploma naar Eric.Van.Vaerenbergh@sportwerk.be

Nadat je alle nodige documenten hebt doorgestuurd, ontvang je een e-mail met inloggegevens voor het online platform DocRoom. Daar kan je alle werkgerelateerde documenten (loonfiche, enz.) raadplegen.

Indien je als club of trainer meer informatie wilt over de werking en de diensten van Sportwerk Martial Arts, kan je contact opnemen met  Eric.Van.Vaerenbergh@sportwerk.beKLIK HIER VOOR FORMULIER

Met Sportieve groet

Algemeen coördinator Vlaamse Boks Liga

Ibrahim Emsallak

“Verenigd voor een sterker bokslandschap”